Designmagasin
Designmagasin
Kontorbygg

Jansen Campus

Kontorbygg Bygningen er et slående nytt tilskudd til skyline, som knytter sammen industriområdet og gamlebyen og har sine trekantede former fra de tradisjonelle taktakene i Oberriet. Prosjektet integrerer innovative teknologier, inkluderer nye detaljer og materialer og oppfyller strenge sveitsiske 'Minergie' bærekraftige byggestandarder. Fasaden er kledd i et mørkt, forhåndspatinert perforert Rheinzink-nett som fremkaller tettheten av tonene i trebygningene i det omkringliggende området. Tilpassede arbeidsplasser er åpne plan, og bygningens geometri deler utsikten til Rheintal.

Prosjektnavn : Jansen Campus, Designernes navn : Davide Macullo Architects, Kundens navn : .

Jansen Campus Kontorbygg

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.