Designmagasin
Designmagasin
Upcycled Smykker

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smykker Vakre, klare, oppryddede smykker, designet ut fra et behov for å bruke avfallsmaterialet fra produksjonen av Claire de Lune Chandelier. Denne linjen har utviklet seg til et betydelig antall samlinger - alle forteller historier, som alle representerer veldig personlige glimt inn i filosofiene til designeren. Åpenhet er en viktig del av designernes egen filosofi, og dette gjenspeiles av henne ved valget av akryl brukt. Bortsett fra speilet akryl brukt, som i seg selv reflekterer lys, er materialet alltid gjennomsiktig, farge eller klart. CD-emballasje forsterker begrepene repurposing.

Prosjektnavn : Clairely Upcycled Jewellery , Designernes navn : Claire Requa, Kundens navn : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Upcycled Smykker

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.