Designmagasin
Designmagasin
Sammenleggbar Sykkel

DONUT

Sammenleggbar Sykkel Enkelt å brette sykkelkonseptet som brettes inn i sirkulær ramme uten deler av sykkelen som stikker utenfor rammen. Sykkelen ser ut som en sirkel etter bretting, som lett kan bæres, oppbevares og stuves. Denne sykkelen har en sirkulær aluminiumsramme som tar belastningen på syklisten. For- og bakgafflene er svingbare til sirkulærrammen. Denne sykkelen har en rørformet pedal som glir så vel som roterer inne i veivstangen. Kombinasjon av kjetting og gir stasjoner brukes til å overføre bevegelse til bakhjulet. Høydejusterbart sete og håndtak med GPS, musikkspiller og syklometer.

Prosjektnavn : DONUT, Designernes navn : Arvind Mahabaleshwara, Kundens navn : .

DONUT Sammenleggbar Sykkel

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.