Designmagasin
Designmagasin
Usb Flash Drive

Frohne eClip

Usb Flash Drive eClip er verdens første USB-flash-stasjon for papirklemme med en metrisk linjal. eClip ble hedret Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip er lett, passer til nøkkelring og fungerer som et binders for å organisere papirene, kvitteringene og pengene. eClip beskytter personopplysninger, åndsverk, arbeidsgiverdata, medisinske data og forretningshemmeligheter med sikkerhetsprogramvare. eClip ble designet av Frohne i Florida. Gullminnekontakten er støtsikker, ripebestandig, vannavstøtende, alkoholbestandig, støvbestandig, rustbestandig og elektromagnetisk motstandsdyktig.

Prosjektnavn : Frohne eClip , Designernes navn : Derrick Frohne, Kundens navn : Frohne.

Frohne eClip  Usb Flash Drive

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.