Designmagasin
Designmagasin
Smykker

Poseidon

Smykker Smykkene jeg designer uttrykker følelsene mine. Det representerer meg som kunstner, designer og også som person. Utløseren for å lage Poseidon ble satt i de mørkeste timene i livet mitt da jeg følte meg redd, sårbar og trenger beskyttelse. Primært designet jeg denne samlingen for å brukes i selvforsvar. Selv om den forestillingen har bleknet gjennom dette prosjektet, eksisterer den fortsatt. Poseidon (havguden og "Earth-Shaker", av jordskjelv i gresk mytologi) er min første offisielle samling og er rettet mot sterke kvinner, ment å gi brukeren følelsen av kraft og selvtillit.

Prosjektnavn : Poseidon, Designernes navn : Samira Mazloom, Kundens navn : samirajewellery.

Poseidon Smykker

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.