Designmagasin
Designmagasin
Belysningsutstilling Og Butikk

Light Design Center Speyer, Germany

Belysningsutstilling Og Butikk Utstillingslokalet til det nye Light Center Speyer, som ligger i en fabrikkbygning, skulle utformes som utstillingsplass, konsulentområde og møteplass. Her skulle det skapes en ramme som genererer interiørdesign synergieffekter for alle nyeste lystrender, teknologier og lysdesign. Den sofistikerte strukturen var å bygge ryggraden i hele lysutstillingen, men var på samme tid aldri å overskygge prioriteringen av lysobjektene som skulle stilles ut. For dette formålet skapte naturen en samlende form som inspirasjon: "twisteren", et naturfenomen med usynlige krefter ...

Prosjektnavn : Light Design Center Speyer, Germany, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Belysningsutstilling Og Butikk

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.