Designmagasin
Designmagasin
Bord

Baboor Dawar Line

Bord I et forsøk på å overskride grensene for normalitet og evig forsøk på å blande historisk egyptisk arv med moderne designmidler presentert i materialer og finish, har dette særegne stykket “Baboor” blitt inspirert av den tradisjonelle “Primus komfyren” som har vært et obligatorisk utstyr for over et århundre og har fremdeles sin rikelig bruk frem til i dag på landsbygda. Det er en påminnelse om et av mange gjenstander, som en gang var en prestisjefylt vare og som tiden har skygget utryddelse til en antikk. Ethvert element kan være et mesterverk en gang sett med kunstnerisk syn.

Prosjektnavn : Baboor Dawar Line, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Bord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.