Designmagasin
Designmagasin
Salgskontor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Salgskontor “Mountain” er hovedtemaet for dette salgskontoret, som er inspirert av den geografiske bakgrunnen til Chongqing. Mønsteret av grå kuler på gulvet dannes i trekantet form; og det er mange rare og skarpe vinkler og hjørner på veggene og de uregelmessig formede mottakstellene, for å demonstrere begrepet "fjell". I tillegg er trappene som forbinder gulvene designet for å være en passasje gjennom hulen. I mellomtiden blir LED-belysning hengt opp fra taket, som etterligner regnscenen i dalen og gir naturlig følelse, for å myke opp hele inntrykket.

Prosjektnavn : Chongqing Mountain and City Sales Office, Designernes navn : Ajax Law, Kundens navn : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Salgskontor

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.