Designmagasin
Designmagasin
Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino "Pixel" er det grunnleggende elementet i bilder, designer utforsker bevegelsesforhold og piksel for å bli temaet for dette designet. “Pixel” brukes på forskjellige kinoområder. Storhallen i billettkontoret rommer en enorm buet konvolutt dannet av over 6000 stykker rustfritt stålpaneler. Funksjonen visningsvegg er dekorert med enorme mengder firkantede strimler som stikker ut fra veggen og presenterer det glamorøse navnet på kino. Inne i denne kinoen ville alle glede seg over den fantastiske atmosfæren i den digitale verden som genereres av samholdet av alle “Pixel” -elementer.

Prosjektnavn : Wuhan Pixel Box Cinema, Designernes navn : Ajax Law, Kundens navn : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Kino

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.