Designmagasin
Designmagasin
Cruiser Yacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser Yacht Da vi tenkte på havet som en verden i en kontinuerlig bevegelse, tok vi "bølgen" som et symbol på den. Med utgangspunkt i denne ideen modellerte vi linjene til skrogene som ser ut til å bryte seg selv for å bøye seg. Det andre elementet som ligger til grunn for prosjektideen er konseptet med boarealet som vi ønsket å tegne i en slags kontinuitet mellom interiør og eksteriør. Gjennom de store glassvinduene får vi en nesten 360 graders utsikt, som gir en visuell kontinuitet med utsiden. Ikke bare, gjennom de store glassdørene projiseres åpnet liv inne i uterommene. Arch. Visintin / Arch. Foytik

Prosjektnavn : WAVE CATAMARAN, Designernes navn : Roberta Visintin, Kundens navn : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Cruiser Yacht

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.