Designmagasin
Designmagasin
Bluetooth-Headset

Bluetrek Titanium +

Bluetooth-Headset Dette nye “Titanium +” -hodesettet fra Bluetrek, ferdig i stilig design som symboliserer “å nå ut” (bomrøret som strekker seg fra det sirkulære ørestykket), bygget i et slitesterkt materiale - Aluminium Metal Alloy, og mest av alt, utstyrt med evnen for å streame lydsignal fra de nyeste smarte enhetene. Hurtigladefunksjonen gjør det mulig å utvide samtalen på et øyeblikk. Den patentsøkte designen på plassering av batteri gjør at vekten av headsettet kan øke komforten ved bruk.

Prosjektnavn : Bluetrek Titanium +, Designernes navn : CONNECTEDEVICE Ltd, Kundens navn : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Bluetooth-Headset

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.