Designmagasin
Designmagasin
Kjøkkenutstyr

KITCHEN TRAIN

Kjøkkenutstyr Å bruke forskjellige stiler med kjøkkeninstrumenter skaper et uryddig matlagingsmiljø i tillegg til visuell irritasjon. Når jeg satte det i et nøtteskall, prøvde jeg å lage et enhetlig sett av disse populære kjøkkenutstyrene som vanligvis brukes i alle hus. Denne designen var rent inspirert av kreativitet. "United form" og et "Hyggelig utseende" er to av dens egenskaper. Det vil dessuten bli ønsket velkommen av markedet på grunn av det innovative utseendet. Dette vil være en mulighet for produsenten og kunden at det kjøpes 6 redskaper i en pakke.

Prosjektnavn : KITCHEN TRAIN, Designernes navn : Ahmad Abedini, Kundens navn : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Kjøkkenutstyr

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.