Designmagasin
Designmagasin
Konseptvarslingssystem

Saving Millions of Lives on the road!

Konseptvarslingssystem Hvorfor har trafikklys oransje, men ikke bilbremselys? Biler i dag kommer bare med røde bremselys bak. Dette "utdaterte" varslingssystemet har store ulemper, spesielt ved høyere hastigheter. Den røde varsellampen vises bare etter at føreren treffer bremsene. PACA (Predictive Alerts for Collision Aversion) viser et forhåndsvarsel oransje lys FØR føreren i ledende kjøretøy bruker bremsene. Dette lar føreren av det andre kjøretøyet stoppe i tide og forhindrer en kollisjon. Dette paradigmeskiftet korrigerer en livstruende feil i en eksisterende design.

Prosjektnavn : Saving Millions of Lives on the road! , Designernes navn : Anjan Cariappa M M, Kundens navn : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  Konseptvarslingssystem

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.