Designmagasin
Designmagasin
Yacht

Portofino Fly 35

Yacht Portofino Fly 35, fylt med naturlig lys fra store vinduer som ligger i hallen, også i hyttene. Dimensjonene gir en enestående romfølelse for en båt i denne størrelsen. Gjennom hele interiøret er fargepaletten varm og naturlig, med valg av likevektssammensetninger av farger og materialer, noe som gjør miljøene i moderne og komfortable områder, og følger de internasjonale trender innen interiørdesign.

Prosjektnavn : Portofino Fly 35, Designernes navn : Jean Gilbert Dupont, Kundens navn : Portofino Yachts.

Portofino Fly 35 Yacht

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.