Designmagasin
Designmagasin
Multiaxial Gardinveggsystem

GLASSWAVE

Multiaxial Gardinveggsystem GLASSWAVE multiaxial gardinveggsystem åpner døren for større fleksibilitet i utformingen av glassvegger for masseproduksjon. Dette nye konseptet i gardinvegger er basert på prinsippet om vertikale mullions med sylindriske snarere enn rektangulære profiler. Denne definitivt innovative tilnærmingen gjør at strukturer med multidireksjonsforbindelser kan opprettes, noe som øker tidobling av de mulige geometriske kombinasjonene i glassveggen. GLASSWAVE er et lavtliggende system beregnet på markedet for særegne bygninger i tre etasjer eller mindre (majestetiske haller, showrooms, atriums etc.)

Prosjektnavn : GLASSWAVE, Designernes navn : Charles Godbout and Luc Plante, Kundens navn : .

GLASSWAVE Multiaxial Gardinveggsystem

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.