Designmagasin
Designmagasin
Lenestol

The Monroe Chair

Lenestol Slående eleganse, enkelhet i ideen, komfortabel, designet med bærekraft i tankene. Monroe-stolen er et forsøk på å drastisk forenkle produksjonsprosessen som er involvert i å lage en lenestol. Den utnytter potensialet i CNC-teknologier til å gjentatte ganger kutte ut et flatt element fra MDF, disse elementene blir deretter spredt rundt en sentral akse for å forme en kompleks buet lenestol. Bakbenet forandrer seg gradvis i ryggstøtten og armlenet i fremre ben, og skaper en distinkt estetikk som er helt definert av enkelheten i produksjonsprosessen.

Prosjektnavn : The Monroe Chair, Designernes navn : Alexander White, Kundens navn : .

The Monroe Chair Lenestol

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.