Designmagasin
Designmagasin
Lenestol

The Monroe Chair

Lenestol Slående eleganse, enkelhet i ideen, komfortabel, designet med bærekraft i tankene. Monroe-stolen er et forsøk på å drastisk forenkle produksjonsprosessen som er involvert i å lage en lenestol. Den utnytter potensialet i CNC-teknologier til å gjentatte ganger kutte ut et flatt element fra MDF, disse elementene blir deretter spredt rundt en sentral akse for å forme en kompleks buet lenestol. Bakbenet forandrer seg gradvis i ryggstøtten og armlenet i fremre ben, og skaper en distinkt estetikk som er helt definert av enkelheten i produksjonsprosessen.

Prosjektnavn : The Monroe Chair, Designernes navn : Alexander White, Kundens navn : .

The Monroe Chair Lenestol

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.