Designmagasin
Designmagasin
Reolsystem

Quadro Qusabi

Reolsystem Quadro Qusabi Shelving System (eller kort tid QQ) har blitt inspirert av allsidighet av stillaser. Qusabi (betyr "kile" på japansk) settes inn i stolpeåpninger i ønsket høyde. Hyller og skuffer plasseres på Qusabi-kiler uten verktøy eller muttere. Eventuell hylle eller skuff kan skiftes ut når som helst. Det er enkelt å montere et nytt QQ-system bare med 2 hyller, 4 stolper og en stopper. Den minste hyllestørrelsen er 280 kvadrat cm. Andre hyllestørrelser er 8 cm bredere eller lengre. QQ-system kan settes sammen igjen og utvides uendelig ved å legge til nye innlegg og hyller til eksisterende system.

Prosjektnavn : Quadro Qusabi, Designernes navn : Sonia Ponka, Kundens navn : MultiMono.

Quadro Qusabi Reolsystem

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.