Designmagasin
Designmagasin
Saker

commod – Feines in Holz

Saker "Commod" er spesialisert innen interiørarbeid. Tro mot mottoet "fine treråter" innser selskapet spesielt svært eksklusive boligprosjekter. Skrivesaker skulle møte denne påstanden. Et redusert, men lekent oppsett er blitt realisert ved bruk av spesielt blandet farge. Skrivesaker gjenspeiler firmaets stil så vel som ideologien for å bruke bare det mest dyrebare materialet: Papiret er laget av 100 prosent bomull, konvoluttene av ekte trefinér. Visittkortene "legemliggjør" selskapenes slagord ved å lage et tredimensjonalt rom som inneholder typiske treprodukter.

Prosjektnavn : commod – Feines in Holz, Designernes navn : Jens Lattke, Kundens navn : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Saker

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.