Designmagasin
Designmagasin
Luksuriøst Showroom

Scotts Tower

Luksuriøst Showroom Scotts Tower er en fremste boligutvikling i hjertet av Singapore, designet for å imøtekomme etterspørselen etter høyt tilkoblede, meget funksjonelle boliger i urbane omgivelser av et økende antall arbeidstakere fra hjemmet og unge fagpersoner. For å manifestere visjonen som arkitekten - Ben van Berkel fra UNStudio - hadde om en 'vertikal by' med distinkte soner som normalt ville spre seg horisontalt over en byblokk, foreslo vi å lage "rom i et rom", der rom kan transformere seg som etterlyst av forskjellige situasjoner.

Prosjektnavn : Scotts Tower, Designernes navn : Constance D. Tew, Kundens navn : Creative Mind Design.

Scotts Tower Luksuriøst Showroom

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.