Designmagasin
Designmagasin
Spisestol

'A' Back Windsor

Spisestol Massivt løvtre, tradisjonelt snekkerarbeid og moderne maskiner oppdaterer den fine Windsor-stolen. Forbeina går gjennom setet for å bli kongeposten og bakbenene når opp til toppen. Med triangulering justerer dette sterke designet kreftene til kompresjon og spenning til maksimal visuell og fysisk effekt. Melkemaling eller klar oljebehandling opprettholder den bærekraftige tradisjonen for Windsor Stoler.

Prosjektnavn : 'A' Back Windsor , Designernes navn : Stoel Burrowes, Kundens navn : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Spisestol

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.