Designmagasin
Designmagasin
Merkevareidentitet, Er Merkevarestrategier

babyfirst

Merkevareidentitet, Er Merkevarestrategier en JV mellom utenlandske og kinesiske enheter som forhandler high-end importerte babypleieprodukter for det kinesiske markedet i fastlandet. designen kombinerer sømløst vestlige og kinesiske, moderne og tradisjonelle, kulturelt og samfunnsrelevante elementer. det er en kinesisk tradisjon å svøpe nyfødte i rød klut eller klær for å gi lykke til babyen (rød er fargen på hell.) smokken er gjenkjennelig vestlig. denne designen formidler en ambisjon mot modernitet og respekterer tradisjoner. vi fanger også hvordan barn blir verdsatt gitt "ettbarnspolitikken" i Kina.

Prosjektnavn : babyfirst, Designernes navn : brian LAU lilian CHAN, Kundens navn : .

babyfirst Merkevareidentitet, Er Merkevarestrategier

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.