Designmagasin
Designmagasin
Et Tredelt Vindusbandasett

Ribbons, Strips and Diamonds

Et Tredelt Vindusbandasett Selv om de tilbyr de praktiske fordelene med heldekkede gardiner (isolasjon, solbeskyttelse, ekkodemping, varme, maskering av en stygg utsikt) og en blind (filtrering av lys) er dette settet også spesielt originalt, estetisk og stilig og kombinasjonen av forskjellige farger stoffer (ert / lys / metallisk mørkegrønn, marineblå, hvit, gul), teksturer (satengbånd, lin, nett), former (små / store diamanter) og overflater (rørsystemer kontra flate stoffpaneler) bidrar til den slående effekten.

Prosjektnavn : Ribbons, Strips and Diamonds, Designernes navn : Lesley Bloomfield Faedi, Kundens navn : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Et Tredelt Vindusbandasett

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.