Designmagasin
Designmagasin
Arbeid Som Hjemme

PACO Operation Hub

Arbeid Som Hjemme Staber er den mest verdifulle skatten for virksomheten. Designet bød på en harmoni og funksjonell plass som holder seg lengst på dagen. Moderne og luksuriøs atmosfære gitt ikke bare skjønnhet, dette velsmakende og ekstraordinære arbeidet ville også presentere en god modell for kundenes besøk som synkroniseres med forventningene til merkevarenes kvalitet. Den vanskeligste oppgaven handlet om å maksimere kontorlokalene med å sette ned enorme bjelker over taket ... endelig var det bygget en dobbeltdekksplass for å skape brukbart areal fra 1600 til 3000 kvadratfot med hensyn til beboelse.

Prosjektnavn : PACO Operation Hub, Designernes navn : Philip Tse, Kundens navn : PACO Communications.

PACO Operation Hub Arbeid Som Hjemme

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.