Designmagasin
Designmagasin
Bolig

Cheung's Residence

Bolig Boligen er designet med enkelhet, åpenhet og naturlig lys i tankene. Fotavtrykket til bygningen gjenspeiler begrensningen på eksisterende område, og det formelle uttrykket er ment å være rent og enkelt. Et atrium og en balkong ligger på nordsiden av bygningen som lyser opp inngangen og spisestuen. Skyvevinduer er utstyrt i den sørlige enden av bygningen der stue og kjøkken skal maksimere naturlig lys og gi romlig fleksibilitet. Takvinduer er foreslått i hele bygningen for å forsterke designideene ytterligere.

Prosjektnavn : Cheung's Residence, Designernes navn : Yu-Ngok Lo, Kundens navn : YNL Design.

Cheung's Residence Bolig

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.