Designmagasin
Designmagasin
Midlertidig Informasjonssenter

Temporary Information Pavilion

Midlertidig Informasjonssenter Prosjektet er en midlertidig paviljong for bruk i Trafalgar, London for forskjellige funksjoner og arrangementer. Den foreslåtte strukturen understreker forestillingen om "midlertidighet" ved å bruke resirkulering av fraktcontainere som det primære byggematerialet. Den metalliske naturen er ment å etablere et kontrastforhold til den eksisterende bygningen for å styrke konseptets overgangskarakter. Bygningen er også organisert og ordnet på en tilfeldig måte og skaper et midlertidig landemerke på stedet for å tiltrekke seg visuell interaksjon i løpet av bygningens korte levetid.

Prosjektnavn : Temporary Information Pavilion, Designernes navn : Yu-Ngok Lo, Kundens navn : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Midlertidig Informasjonssenter

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.