Designmagasin
Designmagasin
Skuff, Stol Og Skrivebord

Ludovico Office

Skuff, Stol Og Skrivebord Som med Ludovico hovedmøbler, har denne kontorversjonen obvioulsy det samme prinsippet som å skjule en full stol i en skuff hvor stolen ikke blir lagt merke til, og sett på som en del av hovedmøblene. De fleste vil tro at stolene er et par skuffer til. Først når vi trekkes tilbake ser vi en stol bokstavelig talt komme ut fra et så overfylt rom fylt med skuffer. Inspirasjon i stor grad kom fra et besøk i Pittamiglios kaste og alle dets symboliske, skjulte meldinger samt skjulte og uventede dører eller fulle rom.

Prosjektnavn : Ludovico Office, Designernes navn : Claudio Sibille, Kundens navn : Sibille.

Ludovico Office Skuff, Stol Og Skrivebord

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.