Designmagasin
Designmagasin
Møbler Som Transformerer

Ludovico

Møbler Som Transformerer Måten det sparer plass på er ganske original, med to stoler helt gjemt inne i skuffen. Når du plasseres i hovedmøblene, skjønner du ikke at det som ser ut til å være skuffer faktisk er to separate stoler. Du kan også ha et bord som kan brukes som skrivebord når du blir tatt ut av hovedstrukturen. Hovedstrukturen består av fire skuffer og et rom like over toppskuffen der du kan lagre mange ting. Hovedmaterialet som brukes til disse møblene, beign eucaliptus fingerjoint, er miljøvennlig, utrolig motstandsdyktig, hardt og har en veldig sterk visuell appell.

Prosjektnavn : Ludovico, Designernes navn : Claudio Sibille, Kundens navn : Sibille.

Ludovico Møbler Som Transformerer

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.