Designmagasin
Designmagasin
Eiendomsmegling

The Ribbon

Eiendomsmegling Slik som "Dance of the Ribbon", med åpen romlig skala, er det overordnede rommet hvitt, gjør bruk av konseptet med møbelpostering, former et forhold som forbinder med rommet, det mest spesielle er forholdet mellom vegg og skap, integrer skrivebord med tak og bakken, bryt ut seksjonen med uregelmessig geometri med vilje, ikke bare dekker overdreven mengde feil ved bjelken, men viser også det moderne faktiske konseptet, som viser en abstrakt ide om bånd gjennom refleksjon av lys.

Prosjektnavn : The Ribbon, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Eiendomsmegling

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.