Designmagasin
Designmagasin
42 "bms Led Tv

Agile

42 "bms Led Tv AGILE LED-TV er designet for å fremheve bilde på skjermen ved å bruke smal ramme og fange TV-trenden med det slanke utseendet. Skarpheten på den tynne kanten rundt skjermen gir forskjellige refleksjoner og lysstråling på overflaten, noe som resulterer i lysets design. Dette påvirker også TV-stativdesign. Overflater av metallfinish med mate-plastfot og semi-gjennomsiktig fothals utføres med samme mål. Tilpassingsdelen av AGILE er de transparente linsene i farger.

Prosjektnavn : Agile, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : .

Agile 42 "bms Led Tv

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.