Designmagasin
Designmagasin
High End Tv

La Torre

High End Tv I dette designet er det ingen frontdeksel som holder skjermen. TV-en holdes i bakskapet skjult bak skjermpanelet. Den eloksale tynne rammen som omgir displayet, brukes bare til kosmetisk illusjon. Av alle disse grunnene er det bare et dominerende element som er en skjerm i motsetning til vanlig TV-form. Eiffeltårnet er inspirasjonskilden for La Torre. Noen av de viktigste likhetene med disse to er å være reformistisk i sin tid og ha samme sidesyn.

Prosjektnavn : La Torre, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : .

La Torre High End Tv

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.