Designmagasin
Designmagasin
46 "ledet Tv Som Støtter Hd-Sendingen

V TV - 46120

46 "ledet Tv Som Støtter Hd-Sendingen Inspirert fra høyglans reflekterende overflater og speileffekter. Foran og bakre bakdeksel er laget av plast injeksjon mold teknologi. Midtdelen er produsert av plater. Støttestativ er spesialdesignet med glassmalt fra baksiden og trasnparent nakke med krombelagt ringdetalj. Glansnivået brukt på overflater er oppnådd via spesielle malingsprosesser.

Prosjektnavn : V TV - 46120, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : .

V TV - 46120 46 "ledet Tv Som Støtter Hd-Sendingen

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.