Designmagasin
Designmagasin
47 "led Tv Som Støtter Hd-Sendingen

Triump

47 "led Tv Som Støtter Hd-Sendingen Konstruktivistiske tilnærminger som stimulerer følelsene av slankhet, ryddige kanter har vært vår inspirasjon. Designer ønsket å gi næring til de publikum som har store og visuelle sanser med illusjoner skapt med forskjellige materialer som glass, metallplater, krombelagte overflater og hvitt lys.

Prosjektnavn : Triump, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : .

Triump 47 "led Tv Som Støtter Hd-Sendingen

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.