Designmagasin
Designmagasin
Hjemme- Og Kontormøbler

Flying Table

Hjemme- Og Kontormøbler Unike møbler, som gir glede. Rett og slett å produsere. Gi bevegelsen illusjon. Ingen annen analog for disse møblene. Ved første blikk kan man forestille seg at bordet ikke vil stå og umiddelbart vil falle ned, men ved å kombinere de tre hoveddetaljene: metallramme, skap med skuffer og bordplate, ble konstruksjonen stabil og hard. Denne ideen kan brukes med skap, skap og andre ting. Alle produktene vil bringe den flygende illusjonen.

Prosjektnavn : Flying Table, Designernes navn : Viktor Kovtun, Kundens navn : Xo-Xo-L design.

Flying Table Hjemme- Og Kontormøbler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.