Designmagasin
Designmagasin
Kommode

Furniture of positive emotions

Kommode Det er kommode i kommode, som er som å bestå av to forskjellige produkter - kommode med dører og kommode med skuffer. De uvanlige dørene gjorde at kommoden var fullt funksjonell, og åpningen av dørene er som krabaten med de åpnede klørne. Unike møbler, som gir glede. Rett og slett å produsere. Gi bevegelsen illusjon. Ingen annen analog for disse møblene.

Prosjektnavn : Furniture of positive emotions, Designernes navn : Viktor Kovtun, Kundens navn : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Kommode

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.