Designmagasin
Designmagasin
Regnfrakk

UMBRELLA COAT

Regnfrakk Denne regnfrakken er en kombinasjon av en regnfrakk, en paraply og vanntette bukser. Avhengig av værforholdene og mengden regn kan den justeres til forskjellige nivåer av beskyttelse. Hans unike egenskap er at den kombinerer regnfrakk og paraply i ett element. Med “paraply-regnfrakken” er hendene frie. Det kan også være perfekt for sportsaktiviteter som å sykle. I tillegg i en fullsatt gate støter du ikke i andre parasoller da paraplyhetten strekker seg over skuldrene.

Prosjektnavn : UMBRELLA COAT, Designernes navn : Athanasia Leivaditou, Kundens navn : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Regnfrakk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.