Designmagasin
Designmagasin
Kontor

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Kontor Ved å utnytte de strukturelle og formalistiske egenskapene til gipsplaten, bretter det seg et hvitt nett inn i en grå bakgrunn. De hvite linjene er dannet slik at de tjener de forskjellige funksjonene i interiøret (bibliotek, belysning, CD-lagring, hyller og pulter). Dette konseptet stammer fra en helhetlig designfilosofi, og det er også påvirkninger fra kaosteori.

Prosjektnavn : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Designernes navn : Athanasia Leivaditou, Kundens navn : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Kontor

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.