Designmagasin
Designmagasin
Tegningsmaler

insectOrama

Tegningsmaler InsectOrama er et sett med 6 tegningsmaler som inneholder 48 former. Barn (og voksne) kan bruke dem til å tegne imaginære skapninger. I motsetning til de fleste tegningsmaler inneholder insectOrama ikke komplette former, men bare deler: hoder, kropper, poter ... Selvfølgelig insektdeler, men også biter av andre dyr og mennesker. Ved å bruke en blyant kan man spore en uendelig rekke skapninger på papir og deretter fargelegge dem.

Prosjektnavn : insectOrama, Designernes navn : Stefan De Pauw, Kundens navn : .

insectOrama Tegningsmaler

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.