Designmagasin
Designmagasin
For Håndfri Chatting

USB Speaker and Mic

For Håndfri Chatting DIXIX USB Speaker & Mic er designet for å fungere. Mikrohøyttaleren er ideell for håndfri samtale via internett, mikrofonen er rett vendt mot deg for å overføre stemmen din tydelig til mottakeren, og høyttaleren vil sende stemmen fra personen du kommuniserer med.

Prosjektnavn : USB Speaker and Mic, Designernes navn : Yen Lau, Kundens navn : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic For Håndfri Chatting

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.