Designmagasin
Designmagasin
Smykkesamling

Biroi

Smykkesamling Biroi er en 3D-printet smykkeserie som er inspirert av den legendariske himmelens føniks, som kaster seg inn i flammene og gjenfødes fra sin egen aske. Dynamiske linjer som danner strukturen og Voronoi-mønsteret spredt på overflaten symboliserer føniks som gjenopplives fra de brennende flammene og flyr inn i himmelen. Mønster endrer størrelse for å flyte over overflaten og gir en følelse av dynamikk til strukturen. Designet, som viser frem en skulptur-lignende tilstedeværelse i seg selv, gir brukeren mot til å ta et skritt videre ved å trekke frem sin egenart.

Prosjektnavn : Biroi, Designernes navn : Miyu Nakashima, Kundens navn : Miyu Nakashima.

Biroi Smykkesamling

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.