Designmagasin
Designmagasin
Emballasje

Oink

Emballasje For å sikre kundens markedssynlighet ble et lekent utseende valgt. Denne tilnærmingen symboliserer alle merkekvalitetene, originale, deilige, tradisjonelle og lokale. Hovedmålet med å bruke ny produktemballasje var å presentere kundene historien bak oppdrett av svarte griser og produksjon av tradisjonelle kjøttdelikatesser av høyeste kvalitet. Et sett med illustrasjoner ble laget i linosnittteknikk som viser håndverk. Selve illustrasjonene presenterer autentisitet og oppfordrer kunden til å tenke på Oink-produkter, deres smak og tekstur.

Prosjektnavn : Oink, Designernes navn : STUDIO 33, Kundens navn : Sin Ravnice.

Oink Emballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.