Designmagasin
Designmagasin
Laserprojektor

Doodlight

Laserprojektor Doodlight er en laserprojektor. Det er en optisk veiledning. Under planlegging og utforming av dem i en kulejournal, er ofte vanskelig å håndtere designelementer og siderom og ikke lykkes. I tillegg er det ikke lett for alle å tegne forskjellige skrifter, former osv. I riktig proporsjon. Doodlight løste disse problemene. Den har en app. Legg ønsket figurer og tekster i appen. Overfør dem deretter til produktet via Bluetooth. Doodlight viser dem på papiret med laserlys. Nå sporer lyset og tegne designene på papiret.

Prosjektnavn : Doodlight, Designernes navn : Mohamad Montazeri, Kundens navn : Arena Design Studio.

Doodlight Laserprojektor

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.