Designmagasin
Designmagasin
Skulptur

Iceberg

Skulptur Isfjell er interiørskulpturer. Ved å koble sammen fjell, er det mulig å bygge fjellkjeder, mentale landskap laget av glass. Overflaten på hvert gjenvunnet glassobjekt er unikt. Dermed har hvert objekt en unik karakter, en sjel. Skulpturer er håndformet, signert og nummerert i Finland. Hovedfilosofien bak isbergskulpturene er å gjenspeile klimaendringene. Derfor brukes materialet resirkulert glass.

Prosjektnavn : Iceberg, Designernes navn : Sini Majuri, Kundens navn : Sini Majuri.

Iceberg Skulptur

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.