Designmagasin
Designmagasin
Bevissthetskampanje

Love Thyself

Bevissthetskampanje Ifølge Erich Fromm, innen kjærlighet er det eneste svaret på å være menneske, løgn fornuft. Kampanjen er opprettet for å spre bevissthet om viktigheten av egen kjærlighet. Hvis en person mister å elske seg selv, mister de alt. Å elske deg selv er et begrep kjent i litteratur, filosofi og religioner. Indre kjærlighet er det motsatte av egoisme. Det innebærer å være i stedet for å ha, skape i motsetning til å hate. Det er en positiv holdning til ansvar og bevissthet rundt innersålen og omgivelsene.

Prosjektnavn : Love Thyself, Designernes navn : Lama, Rama, and Tariq, Kundens navn : T- Shared Design.

Love Thyself Bevissthetskampanje

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.