Designmagasin
Designmagasin
Is

Sister's

Is Denne emballasjen er designet for Sisters Ice Cream Company. Designteamet har prøvd å bruke tre damer, som minner om produsentene av dette produktet, i form av glade farger som kommer fra smaken av hver is. I hver smak av designen brukes formen på isen som karakterens hår, som presenterer et interessant og nytt bilde av isemballasje. Dette designet, i sin nye form, har vakt stor oppmerksomhet blant konkurrentene og har hatt et høyt salg. Designet prøver å lage original og kreativ emballasje.

Prosjektnavn : Sister's , Designernes navn : Azadeh Gholizadeh, Kundens navn : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Is

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.