Designmagasin
Designmagasin
Flytende Spa

Hungarosauna

Flytende Spa Et viktig aspekt ved investeringen er planlegging, bærekraft og utvidbarhet. Tilpasning til uventede økonomiske situasjoner. Dette gjelder også landskapsarkitektur og arkitektoniske elementer. Det medisinske vanndampkammeret, det drikkelige spa-vannet og svømmebassenget som svømmer på overflaten av innsjøen gir en ny kvalitet på badstuen, som bare kan være her i Hungarosauna. Bygningen har en tverrlaminert brobjelke med tre søyleramme. På en homogen måte er en trelignende statue dekket innvendig og utvendig med tømmerflater som en trestamme.

Prosjektnavn : Hungarosauna, Designernes navn : Gyula Takács, Kundens navn : Gyula Takács.

Hungarosauna Flytende Spa

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.