Designmagasin
Designmagasin
Kapsel

Wildcook

Kapsel Wild Cook kapsel, er en kapsel med en rekke naturlige ingredienser, og den er designet for å røyke mat og skape forskjellige smaker og dufter. De fleste tror at den eneste måten å lage mat røkt på er ved å brenne forskjellige tresorter, men sannheten er at du kan gjøre maten røkt med mange materialer og skape en helt ny smak og duft. Designerne skjønte smaksforskjellene rundt om i verden, og det er derfor dette designet er helt fleksibelt når det gjelder spørsmålet om brukbarhet i forskjellige regioner. Disse kapslene kommer i blandede ingredienser.

Prosjektnavn : Wildcook, Designernes navn : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Kundens navn : Creator studio.

Wildcook Kapsel

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.