Designmagasin
Designmagasin
Premium Merkevare For Barn

Lady Already

Premium Merkevare For Barn Luksusstrikkeklær for jenter er laget av bare det fineste kashmir og ullgarn hentet fra de beste verdensprodusentene. En skaper mener at hver ung jente er en strålende som trenger spesiell ramme for å skinne og vekke glede. Med entusiasme jobber hun for å sikre at din dyrebare ørsmå dame føler seg fantastisk i sitt nye strikkeplagg. Hun gjør alltid det beste med å lage perfekte antrekk for å uttrykke din lille dames stil og individualitet. Så strikkeklærne får jenter til å føle seg fantastisk kjærlighet, omsorg og en liten smule magi i hver maske av det myke og silkemyke luksusstrikketøyet

Prosjektnavn : Lady Already, Designernes navn : Elena Starostina, Kundens navn : Elena Starostina.

Lady Already Premium Merkevare For Barn

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.