Designmagasin
Designmagasin
Honning

Ecological Journey Gift Box

Honning Utformingen av gaveboksen til honningen er inspirert av den "økologiske reisen" til Shennongjia med rikelig med ville planter og gode naturlige økologiske omgivelser. Å beskytte det lokale økologiske miljøet er designets kreative tema. Designet tar i bruk tradisjonell kinesisk papirkuttet kunst og skyggedukkekunst for å vise den lokale naturøkologien og fem sjeldne og truede førsteklasses beskyttede dyr. Grovt gress og trepapir brukes på pakkematerialet, som representerer begrepet natur og miljøvern. Den ytre boksen kan brukes som en utsøkt oppbevaringsboks for gjenbruk.

Prosjektnavn : Ecological Journey Gift Box, Designernes navn : Pufine Creative, Kundens navn : Wuhan Little Bee Food Co., Ltd..

Ecological Journey Gift Box Honning

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.