Designmagasin
Designmagasin
Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks Gaveboksen "Have Fun Duck" er en spesiell gaveeske for unge mennesker. Inspirert av leker, spill og filmer i pikselstil, skildrer designen en "matby" for unge mennesker med interessante og detaljerte illustrasjoner. IP-bildet vil bli integrert i byens gater, og unge elsker sport, musikk, hip-hop og annen underholdningsaktivitet. Opplev morsomme sportsspill mens du koser deg, uttrykk en ung, morsom og lykkelig livsstil.

Prosjektnavn : Have Fun Duck Gift Box, Designernes navn : Pufine Creative, Kundens navn : Zhou Hei Ya International Holdings Company Limited.

Have Fun Duck Gift Box Snacks

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.